Едно от лицата на сагата Апартементгейт“ – кметът на община

...
Едно от лицата на сагата Апартементгейт“ – кметът на община
Коментари Харесай

Скандален кмет държи 1 000 000 лева в банката

Едно от лицата на сагата „ Апартементгейт “ – кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев ще се окаже най-богатият градоначалник в страната с налични парични средства от над 1 милион лв., сочи информация в Единния указател на КПКОНПИ за висшите държавни чиновници. 

Според декларацията на някогашния предприемач той и брачната половинка му Росица разполагат с общо 1,95 милиона лв., които били добити от продажба на имущество. Крупната сума попада и в предходни заявления на семейството, като излиза наяве, че тя не е изгубила нито стотинка по време на рецесията. 

Новият апартамент в Слънчев бряг на семейство Мараджиеви също попада в тазгодишната декларация на градоначалника. Както към този момент стана ясно, парцелът от 65 кв. м. е един от няколкото, които са благосъстоятелност на семейството в курортния град. Той е добит през миналата година против покупко-продажба, на цена от 131 041 лева Със средствата Мараджиеви се сдобили след продажба на имущество. 

През 2019 година кметът е продал друго от жилищата си в курорта – апартамент от 50 кв, против сумата от 50 000 лева. 

След абсурда с „ Апартаментгейт “ преди изборите за евродепутати Мараджиев подаде оставка като регионален координатор на ГЕРБ за Пловдив.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР