Едни от най-големите имена в сферата на педагогическата наука у

...
Едни от най-големите имена в сферата на педагогическата наука у
Коментари Харесай

Проведе се Първият национален форум за предучилищно образование

Едни от най-големите имена в областта на педагогическата просвета у нас показаха значими аспекти на предучилищното обучение

Над 400 учители и шефове от цялата страна участваха на първия народен конгрес за предучилищно обучение „ Градивни частици на бъдещето “, проведен в София от издателство „ Клет България “.

Едни от най-големите имена в областта на педагогическата просвета показаха значими аспекти на ранното детско развиване и обучение.

Събитието е продължение на напъните на един от водещите издатели у нас да увеличи професионалната подготовка и информираността на българските учители и цялата педагогическата общественост, както и да даде платформа за полемика на проблемите в тази сфера.

Участие в първото издание на „ Градивни частици на бъдещето “ взе Ваня Кастрева, шеф на Регионалното ръководство на образованието – София-град, както и ръководителя на Синдиката на българските учители Янка Такева; Диян Стаматов, ръководител на управителния съвет на СРСНПБ, Ваня Харбалиева, съпредседател на сдружението на шефовете в междинното обучение в България, Петя Долапчиева, зам.-кмет на Враца...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР