Едни от най-големите имена в бойните спортове на световно ниво

...
Едни от най-големите имена в бойните спортове на световно ниво
Коментари Харесай

Звезди в бойните спортове дебютират по правилата на SENSHI в Русия

Едни от най-големите имена в бойните спортове на международно равнище ще се състезават за пръв път по разпоредбите на SENSHI. Правилникът, който е направен от Професионалната лига на Световния киокушин съюз и до момента се играеше само и единствено на арената на зрелищната българска верига за професионални бойни галавечери SENSHI, ще дебютира и на едно от най-големите събития в съветските бойни спортове в Москва, което следва на 1 ноември - „ Битката на първенците 11: Школа против школа “.

В шампионата ще вземат участие международни, европейски и национални първенци от Франция, Чехия, Иран и Русия, а по време на него ще се реши при кого ще отидат международната купа по кикбокс, версия WAKO, междуконтиненталният пояс по муай тай на WMC и купата от професионалната верига SENSHI KWU.

Правилникът на SENSHI, по който ще се състезават потвърдените бойци, съчетава умения и техники в киокушин от самото му основаване, като в това време разрешава съвсем всичко на кръга. По време на дуелите си бойците могат да употребяват удари в главата с лакти, както и прехвърляния.

Киокушинът ще бъде показан от трима бойци – първенците от третото издание на SENSHI в Камчия SENSHI CUP Андрей Чехконин (Русия) и Тимур Гасташев (Русия), както и от Ян Сокуп от Чехия. Сблъсъкът по разпоредбите на SENSHI ще бъде сред европейския и повторен международен първенец Тимур Гасташев и Ян Сокуп - сребърен медалист от безспорен шампионат.

В дуел за международната купа по кикбокс на WAKO ще влязат двукратния международен първенец Александър Захаров и Закария Лауатни - европейски първенец на ISKA и троент първенец на Франция.

Магомед Зайнуков (шампион на Русия и повторен международен шампион) и Масуд Минаей (шампион на Иран по муай тай, европейски първенец по кикбокс и първенец на Европа по кикбокс WKU) ще си оспорват званието междуконтинентален първенец по муай тай във версия WMC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР