Едни от най-добрите спортисти на България, завоювали европейски, световни и

...
Едни от най-добрите спортисти на България, завоювали европейски, световни и
Коментари Харесай

Едни от най-добрите спортисти на България и Шеф Андре Токев готвят заедно

Едни от най-хубавите спортисти на България, завоювали европейски, международни и олимпийски оценки, се впуснаха в ново предизвикателство. Шампионски предписания за здравословно хранене.

Така може да се дефинира протичащото се в кухнята на Шеф Андре Токев.

Лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, футболистите Иван Турицов и Димитър Евтимов, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков и боксьорката Станимира Петрова бяха първите, които споделиха своите здравословни формули за триумф под вещия взор на един от най-хубавите и обичани началник готвачи у нас. А след тях, през април, в кухнята следва да влязат още шест от спортните любимци на България.
 Снимка 523525
Кулинарното премеждие на водещите ни спортисти и млади очаквания е част от дейностите по плана на Асоциация " Докосни дъгата " и Министерството на младежта и спорта " Младите хора - бъдещето на България - виновни и дейни ", финансиран от Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10А от закона за казарта за 2021 година, контракт № 25-00-1/11.03.2021 година, план № НПИМД-Н2-Т4-082/2021.

Снимките на кулинарното шоу започнаха и доста скоро видеокадрите ще са налични на формалната фейсбук страница на плана " Младите хора - бъдещето на България - виновни и дейни ". Нещо повече! Полезните и здравословни предписания на спортните първенци ще бъдат събрани в книга, а фотосите на ястията ще са осъществени от известния в целия свят фотограф Радослав Първанов.
 Снимка 523524
Важно е да се означи, че кулинарната самодейност и книгата се реализират с поддръжката на Шеф Андре Токев и One Shot - напитка, основана по негова рецепта, чиято съществена цел е да дава сила на спортуващи хора и професионални спортисти, които имат потребността от чист естествен артикул, който да спомогне тяхната подготовка. Напитката не съдържа никакви консерванти, единствено естествени съставки като джинджифил, мед, лимон, вода и нищо друго.

Шампионите в кухнята на Шеф Андре Токев ще покажат, че за постигането на нужните резултати, човешкото тяло се нуждае от мощна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на триумфа - вярното и уравновесено хранене.
 Снимка 523526
" Вярваме, че младежите на България са рационални, виновни и дейни, а кулинарните секрети на българските състезатели са причина за нови спортни и здравословни триумфи ", споделят от асоциация " Докосни дъгата " във връзка новаторското си начинание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР