Едни казват, че са няколко хиляди. Според други са десетки.

...
Едни казват, че са няколко хиляди. Според други са десетки.
Коментари Харесай

Снимки на кученца преди и след осиновяване

Едни споделят, че са няколко хиляди. Според други са десетки. Но се случва всеки ден, във всеки град и квартал. Статистиката не може да даде точни данни какъв брой тъкмо животни са изхвърлени от домовете си, само че още по-плашещото е жестокостта, с която някои хора се отнасят към най-верните другари на индивида.

ВИЖТЕ ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ИЗОСТАВЕНИТЕ КУЧЕТА - ПРЕДИ И СЛЕД ОСИНОВЯВАНЕТО В СНИМКИ

Те също се борят с апетит, заболявания и бедност, само че за разлика от нас са изцяло безпомощни. Тези от тях обаче, които съумеят да намерят дом, са изцяло преобразени. Понякога думите са непотребни, само че трансформиращата мощ на любовта може да се види от всеки. Предлагаме ви фотоси на кученца преди и след осиновяването им. И ще се убедите, с цел да направиш някого благополучен е нужно да го обичаш – от сърце.

В София не престават да се изхвърлят домашни кучета от прилежащи обитаеми места

Това е Теди:
I adopted a doggo as a 25th birthday present to myself!
А тук можем да забележим Споуки, до момента в който е чакал неговият човек да се появи. А в случай че кликнете на стрелката в дясно, ще го видите през днешния ден.
What a difference one day can make. Meet Spokey!
Холанд е претърпял доста. Но ето по какъв начин наподобява през днешния ден:
 Холанд и неговата забележителна смяна. Холанд и неговата забележителна смяна.
Световна наклонност е към този момент да не се търсят домашни любимци от развъдници, а да се осинявят изоставени животни. Така че, в случай че сте се решили на значимата крачка да вземете четириног другар, поинтересувайте се от приютите във вашия град. Не забравяйте, че за тях няма значение по какъв начин изглеждате или какво работите. Те желаят безусловна обич и ще ви отвърнат със същото.

Активисти желаеха затваряне на приютите за бездомни кучета, приличали на концлагери

Също по този начин, преди да се впуснете в приключението наречено "куче вкъщи ", си дайте сметка дали това не е единствено краткотрайна волност и дали ще имате задоволително свободно време, с цел да се грижите за него. Ако всички условия и благоприятни условия са на разположение: честито! Пригответе се да бъдете щастливи и обичани правдиво от най-новия член на фамилията!

Никол Станкулова застава зад идеята за избавяне на бездомни кучета

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР