Една звездите на световния мъжки тенис - германецът Александър Зверев,

...
Една звездите на световния мъжки тенис - германецът Александър Зверев,
Коментари Харесай

Зверев играл с коронавирус на Australian Open?

Една звездите на международния мъжки тенис - германецът Александър Зверев, може да е бил инфектиран с ковид. Във включване онлайн в Instagram и диалог с артиста и ефирен водещ Оливер Похер, Зверев разкри, че може би е бил сполетян от това подло заболяване в края на декември в Китай. Ако фактически е било по този начин, това слага и въпросът бил ли е притежател на вируса Зверев по време на Australian Open, където международният №7 доближи до полуфиналите.

" Един месец имах кашлица, само че никой не знаеше за този вирус. Кашлях по 5-6 часа нощем и два дни бях с висока температура ", показа 22-годишният Зверев, който в края на декември е бил в Китай за благотворителен мач с Роджър Федерер. Там той е бил придружаван от приятелката си Бренда Патеа, за която се твърди, че също е имала сходни признаци.

Зверев стартира доста едва годината, като представянето му на ATP Cup в Австралия бе разочароващо. След идването му в Мелбърн за Australian Open германецът към този момент бил по-добре.

" Не желая да кажа в този момент, че съм имал ковид и съм достигнал до полуфиналите на Откритото състезание на Австралия, това би било сензационно ", сподели още Зверев, който в Мелбърн записа и най-хубавия си резултат в шампионатите от " Големия шлем " до момента.

Зверев показа също, че се е пошегувал с Федерер за ковид. Както е известно, швейцарецът си взе отмора от ATP тура поради контузия в коляното, преди рецесията с COVID-19 да се развихри с цялостна мощ.

" Написах му: кажи ми, че имаш скрита информация от китайците, когато бяхме там. Странно, само че той не ми отговори, а единствено ми изпрати усмивка и това беше ", изясни Зверев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР