Една зодия днес е тотален победител и това е зодия

...
Една зодия днес е тотален победител и това е зодия
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 февруари неделя: Зодията номер 1 е

Една зодия през днешния ден е цялостен победител и това е зодия Лъв.

Ето и хороскопът на " "

Овен

Днес не би трябвало да подвеждате своя обичан човек, даже и такова държание да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да извършите всички негови условия и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие в действителност сте благонадежден човек, а на Вас единствено това Ви би трябвало.

Телец

Подходящ ден за промяна на работното място или за начало на нов настоятелен план. Лесно отделяте концепциите, заслужаващи внимание от тези, които е по-добре да забравите един път и вечно. Бизнес-усещането Ви ще направи допустимо да сключите преференциални покупко-продажби и да изберете най-перспективните планове. Конкурентната битка ще бъде много остра, само че към средата на деня ще си дадете сметка, че сте взели връх. Разногласията с приятелите ще Ви накарат да се замислите, не е ли време да измененията кръга си на другарство. Не бързайте да огласявате своето решение, тъй като е евентуално скоро да го измененията.
 

Близнаци

Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.
 

Рак

Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?...
 

Лъв

Привлекателният външен тип през днешния ден придобива ново значение. Ще Ви притегля всичко, което наподобява добре. Обкръжете се с хубост - това доста ще намали равнището на напрежението. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си тип обърнете изключително внимание. Нов детайл от облеклото Ви през днешния ден ще преивлече към Вас огромно внимание, единствено би трябвало да се убедите, че това внимание е положителен подтик. Придайте на своя външен тип малко професионален искра.
 

Дева

Ще би трябвало да вземете мъчно решение, което ще изисква освен разбор на многочислените обстоятелства, само че и изключително ентусиазъм и увереност. Вие разбирате, че противоположен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, само че въпреки всичко се стремите да печелите време, а точно заради това може да изпуснете своя късмет! Именно в литературатурата, определена напълно не на съществено, ще намерите отговор на доста интересуващи Ви въпроси. Ако имате сантиментална конфигурация, може да очаквате многообещаващо запознанство.
 

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че би трябвало да помните, че има заплаха да отидете прекомерно надалеч. Втората Ви половинка ще бъде лишена от задоволително внимание, а сътрудниците може да изпитат професионална ревнивост. Изключително деликатната и търпелива трудова активност ще даде предстоящите плодове. Звездите споделят, че Ви се предлага да спазвате лека диете, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в избухлив разказ. Не бъдете наивани: на всички места Ви чакат подводни камъни.
 

Скорпион

За Вас това е ден на сполучлива реализация на проектите. Всичко, което е било добре премислено и проведено, минава по допустимо най-хубавия метод. Импровизациите обаче ще се окажат не толкоз удачни, защото Вие не по този начин бързо и безгрешно, както различен път, ще реагирате на измененията в обстановката. Възможно е приемане на ненадейно уведомление, което да Ви удиви, и дори ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят връзките с околните: те освен ще Ви поддържат, само че и ще Ви подлагат на критика. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви нервира не на смешка. Вечерта са вероятни съществени разправии.
 

Стрелец

Кръгът Ви на другарство стремглаво се уголемява, сдобивате се с нови познати, намирате нови настоятелен сътрудници, съидейници и съдружници. Оригиналните Ви хрумвания ще бъдат добре признати и няма да е мъчно да си осигурите поддръжката на авторитетни хора, както и да намерите вложители и спонсори. Всичко ставащо има единствено един минус, само че той е много забележителен: Вашата „ половинка ” ревнува. Ако към момента не сте намерили своята обич, би трябвало да сте по-внимателни. Към Вас в този момент демонстрират внимание доста хора, само че няма да е елементарно да си дадете сметка, кой от тях в действителност е забавен.
 

Козирог

Ситуацията ще стартира да се обяснява, ще имате и нова информация, само че от това увереността Ви няма да се увеличи. Време е да вземете значимо решение, само че Вие го протакате във времето, изпускайки по подобен метод най-благоприятния миг, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени доста живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да извършите дребни изненади на другари и близки, като по този начин ще съумеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни страсти. Но пък няма да съумеете да повдигнете личното си въодушевление, а от това ще изпаднете в отчаяние.
 

Водолей

Денят дава обещание да бъде забавен и прелестен. Ще съумеете да удържите победа над личните си недостатъци и ще се справите с това, което по-рано Ви се е коствало непостижимо. Особен мотив за горделивост ще имате, в случай че напоследък нещата Ви не са „ вървели ” и е имало заплаха да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане неусетно. Необходима Ви е изясненост в контактите. За страдание, интуицията може да Ви подведе, тъй че би трябвало доста деликатно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.
 

Риби

В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР