Една връзка може да бъде доста сложна, особено ако партньорът

...
Една връзка може да бъде доста сложна, особено ако партньорът
Коментари Харесай

8 причини защо мъжете изневеряват

Една връзка може да бъде много комплицирана, изключително в случай че сътрудникът ви не е задоволително сензитивен и открит. Но и дамите от време на време се държат по метод, който отблъсква мъжа в двойката и го кара да търси обич и милувки отвън връзката си. Ето няколко аргументи, заради които мъжете изневеряват на дамите си:

1. Липса на схващане

Мъжете настояват, че когато не намират поддръжка и схващане от партньорката си, се усещат самотни и стартират да търсят внимание на открито.

2. Прекалена претовареност

Жените, които са склонни да се заемат с хиляди задължения и имат прекомерно претрупан график, не отделят задоволително време и внимание на мъжа до тях. Затова се постанова мъжът да се огледа за някоя жена, която ще бъде по-отдадена.

3.Липса на полово предпочитание

Мъжете елементарно се отблъскват от дами, които не са полово дейни. Те харесват опитите и в случай че дамата не е склонна да отговори на мъжкото предпочитание за полова интензивност и многообразие, напълно естествено мъжът го намира при друга.

4. Постоянно неодобрение

Жените, които постоянно са недоволни от своя мъж, вършат голяма неточност. Трябва да сте наясно, че една връзка не може да е съвършена и приемете с схващане и обич мъжа до себе си, в случай че не желаете той да откри друга жена, от която ще получи повече утвърждение.

5. Лъжи

Има дами, които постоянно лъжат мъжа си за най-различни неща. Но е хубаво да схванат, че лъжите пропукват положителните връзки, основават съмнение у колегата и той се насочва към по-честна жена.

6. Липса на финансова поддръжка

Жените, които не работят нищо, а единствено харчат парите на мъжете си, е прекомерно евентуално да станат жертва на невярност.

7. Свръхконтрол

Свърхконтролиращите дами несъмнено не се харесват на мъжете, и в случай че мъжът се усети прекомерно следен, ще потърси вниманието на някоя по-спокойна жена.

8. Чувствителност

Важно е дамата да бъде нежна и разбираща, когато мъжът до нея има потребност от помощ и съвет, с цел да не му се постанова да ги търси отвън връзката.

Така че, в случай че желаете мъжът във вашия живот да ви бъде правилен и да намира всичко, от което се нуждае във вашата връзка, имайте поради тези неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР