Една война бе започната в началото на година и по

...
Една война бе започната в началото на година и по
Коментари Харесай

Мъжът на Джулката с обвинения към Сами Хосни: Къде са му дипломите, къде са му титлите?

Една война бе стартирана при започване на година и по нищо не проличава, че скоро ще бъде завършена. Тогава фитнес инструкторът и инфлуенсър Сами Хосни оплю чайовете за намаляване, продавани от Джулиана Гани и брачният партньор ѝ, фитнес инструкторът Илиян Найденов. Неговите причини бяха, че нямало вълшебен чайове или хапчета за намаляване, а тайната на редукцията на мазнините е в калорийната рестрикция. 

Виж още: Мария съблазнява със секси бански, сподели супер форма и парещ татус

Тогава Гани и Найденов дадоха отговор на обвиняванията, акцентирайки, че продуктът им дава отговор на всички условия от страната и се продава в дрогерии, аптеки и био магазини. Илиян Найденов тогава заплаши Сами Хосни със съд и го упрекна в търсенето на популярност. 

Е, абсурдът се разрастна. Оказва се, че Илиян Найденов се е разровил много дълбоко в историята и живота на Хосни и е открил, че до момента не е показвал, че има нужната подготовка да бъде фитнес треньор или създател на хранителни режими. 

Виж още: Дара Екимова - абитуриентка! Майка ѝ я изпрати с благ спомен и мъдри пожелания 

" Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната подготовка, т.е. да има обучение, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми сподели юрист, откакто му обясних проблема със Сами. Подал съм тъжба до районния съд да му бъде стартирана инспекция. Ако се окаже, че няма квалификацията, следствията са ясни ", споделя половинката на Гани пред " България Днес ".

Виж още: Момче или момиче? Ballan разгласи пола на бебчето, приятелката му - в напреднала бременност 

Илиян Найденов открил още, че за Сами, който е представян за 10-кратен първенец по кикбокс, няма информация за спортната му кариера. " За неговата кариера като войник няма съвсем нищо. Успях да намеря едвам две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си първенец 10 пъти, все ще има нещо за теб ", споделя още Найденов. 

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/
https://www.instagram.com/samihossny/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР