Една влюбена жена разказва за "Дейли Мейл" за новия си

...
Една влюбена жена разказва за "Дейли Мейл" за новия си
Коментари Харесай

Памела Андерсън разказва за новия си живот в Марсилия


Една влюбена жена споделя за "Дейли Мейл" за новия си живот в Марсилия и новата й обич с френски футболист.

50-годишната Памела Андерсън обръща страницата в живота си. Бившата сирена от Малибу се реалокира във Франция и по-точно в Марсилия, с цел да се отдаде напълно на любовта си. От няколко месеца канадската актриса е дружно с френския футболист Адил Рами. Още при започване на изявлението тя споделя, че няма да приказва за новата си връзка, с цел да резервира персоналния си живот. Но тя е толкоз мощно влюбена, че не може да удържи на думата.

"Може да запазим нашата обич. Има толкоз доста подправени връзки, хора които желаят да се приказва за тях. Ние не желаеме това. Той не е с мен, с цел да притегля внимание. Той държи доста мощно на мен", споделя Памела. Въпреки, че тя е интернационално известна актриса, а той огромен футболист, Памела Андерсън твърди, че техният живот е класика. "Имаме един здравословен и прелестен живот, без искра и кристали. И двамата имаме деца, които се приспособяват на новия живот, и е ужасно. Той в действителност е един добър човек", споделя още тя.

Независимо от това, че Памела Андерсън към този момент е в Марсилия, тя не е не запомнила Малибу. Плажът, който я направи толкоз известна и мястото, където е главното и жилище, тя реши да ги отдаде чартърен. Ако мечтаете да живеете в нейната резиденция, ще би трябвало да плащате по 40 000 $ на месец плюс 30 000 през лятото. Червеният бански не е очакван /има се поради аления бански от сериала "Спасители на плажа, с който тя стана известна. бел. ред/. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР