Една тъжна история - договорка между действащия главен прокурор и

...
Една тъжна история - договорка между действащия главен прокурор и
Коментари Харесай

Арестът на Борисов е договорка между Петков и Гешев, каза Горанов

" Една тъжна история - сделка сред настоящия основен прокурор и настоящето ръководство - по този начин Владислав Горанов разказа своето и на Борисов и Арнаудова задържане в полицията. - Петков върна в този момент жеста на Гешев по тази причина, че не го преследва за документ с погрешна наличие. "

Бившият финансов министър на ГЕРБ, апетитен от Васил Божков като адресат на пачки в евро, даде изявление за " Панорама ". Бойко Василев го пита дали е вземал пари от предприемача, а Горанов сподели: Четири пъти " не ".

Тези хора, които ни укоряваха в разнообразни неща, съумяха с един лековат ход да заличат всевъзможен порив за господство на правото, сподели Горанов, и уточни, че казусът не е за Кирил Петков, който за него е водач на флашмоб, а за Христо Иванов и Корнелия Нинова - те от 17 март т.г. като водачи ни систематични партии насам нямали мотив да произнесат нито една дума за господство на правото.

" Моят митинг не е против Петков, Лорер, Василев, а по какъв начин се позволи тази случка в нашата политика. Партии със 100-годишна история като Българска социалистическа партия позволиха хора без необикновен житейски опит, които от първия ден започнаха с нарушавания на закона, на конституцията. И Аз искания към очевидеца Петков нямам, аз имам искания към Христо Иванов, тъй като позволи подобен човек да стане министър председател, който не зачита върховенството на правото ", сподели Владислав Горанов.

Горанов призна, че по негово време е имало неуспех на Комисията по хазарта, само че той бил установен още по негово време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР