Една снимка, направена на Коледа в имението във Виши, показва

...
Една снимка, направена на Коледа в имението във Виши, показва
Коментари Харесай

"Тя е единствената, на която казвам "Обичам те!" с цялото си сърце"! Неразкритите мистерии на Ален Делон

Една фотография, направена на Коледа в имението във Виши, демонстрира остаряващия Ален Делон да се любува на фамилна вечеря, в компанията на синовете и щерка си, в остарялата кухня на провинциалната си къща. Но усмихнатия мъж пред камерите, продължава да пази своите мрачни секрети. Които даже и след гибелта му няма да бъдат разкрити.


Любовна спекулация и ликвидиране, което остава в историята


През 80-те години се шушука, че Ален има спекулация със брачната половинка на президента Жорж Помпиду, а телохранителят му, който е сърбин по генезис, твърди, че също така Делон е забъркан в рискови връзки с един от кръстниците на мафията Франсоа Маркантони. Изненадващо, Стеван Маркович, телохранителят на артиста, една заран е открит мъртъв. А измежду документите си е оставил писмо, в което написа " Ако умра, бъдете сигурни, че съм погубен от Делон и от кръстника му Маркантони. "

Полицията дълго разпитва артиста, води се разследване и против фамилията му. Нищо не е потвърдено, само че името на Делон остава обгърнато в тайнственост, а слуховете за връзки с подземния свят стават все по-активни.


Това се подхранва от обстоятелството, че президентът Помпиду прави всичко, с цел да тушира абсурда, изключително откакто плъзват злословия, че Делон е имал връзка със личната му брачна половинка. Странно решение за един излъган мъж, който също така прави всичко, с цел да му помогне в кариерен проект.


По-късно се чува, че Делон си устройва същински троен съюз с Мирей Дарк и една от танцьорките на Клод Франсоа. Актьорът споделя за Мирей " Роми е любовта на живота ми, само че Мирей е всичко, от което нуждая се в този живот ". Двамата обаче по този начин и не се женят, тъй като актрисата не може да има деца. И това става причина да се разделят, а Ален да се омъжи за холандката Розали.


Семейството наподобява доста близко, само че децата на Делон настояват, че татко им постоянно е посягал на майка им и след един изключително тежък побой тя го е напуснала " Насини й единадесет ребра, постоянно я удряше в гърдите и нараняваше ръцете й ", твърди Ален-Фабиен, най-малкият наследник на Делон. Дъщеря му Анушка мълчи, а аргументите за физическите конфликти остават мистерия. В последна сметка те се развеждат след близо 15 години дружно.


Наследство за 300 000 000 $


В последна сметка Делон и фамилията му повеждат война през 2019 година, поради наследството на артиста. След получен инсулт, Ален е изправен пред съда, защото двамата му синове се сплотяват против сестра си Анушка и упорстват татко им да бъде подложен под забраняване.

Дъщеря му и юристите на артиста обаче оспорват това предложение. " Подобен акт е противен и непоносим. Ален може да е слаб физически, само че към момента е тук с нас. Дъщеря му се грижи доста добре за него и той я желае към себе си ", споделят те.


Самият Делон малко по-късно споделя " Отвратен съм от лицемерието на този свят. Искам, когато умра да ме заровят до кучетата ми, които в действителност ме обичаха. Единствени, освен това. Всичко е единствено двуличие и пари. Въобще не скърбя, че ще си отида ", споделя още той. Безусловна е любовта и към щерка му Анушка, за която той сподели " Тя е единствената жена, на която в миналото съм казвал " Обичам те! " с цялото си сърце ", признава артистът. Анушка е до него и в последните му дни, загърбила враждата с братята си.


Антъни Делон и Ален — Фабиен обаче не крият, че са извънредно разочаровани от разпределението на наследството на татко им. " Той още приживе реши, че тя ще получи 50% от всичко. А ние ще си разделим по 25%, тъй като сме запаси ", споделят те.
Анушка Делон обаче споделя, че не я интересуват парите на татко й. И съдейки по житейското занятие, което си е избрала — да бъде театрална актриса... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР