Все по-налудно и направо неадекватно се държи Нона Йотова. 57-годишната

...
Все по-налудно и направо неадекватно се държи Нона Йотова. 57-годишната
Коментари Харесай

Близки до Богомил Бонев в ступор: За Бога, как търпи това?! (Нона си изкука, барна се като жълто пате на 57 - СНИМКИ)

Все по-налудно и напряко несъответстващо се държи Нона Йотова. 57-годишната актриса, певица и някогашен народен представител, от време на време си изкуква и ето, че следващият й цирк не закъсня. Общо взето Нона си има едно местенце вкъщи, от което си прави селфитата по този начин, че да се покаже в цялостен растеж.

Преди време се беше изтипосала на същото място в цялостен изрязан бански, все едно е на плажа, а в този момент се докара като същинска тийнейджърка. Или жълто пате, както я бъзикат в мрежата.

Както виждаме, гонещата 60-така Нона се е барнала в патешко жълто и възкъсо якенце и блестящо синьо клинче, а на краката... на краката е кулминационната точка - същите блестящо жълти гумени чехли, които са много скъпи и които са супер вървежен тренд измежду тийнейджърките. Казваме тийнейджърките - забележете, а даже не измежду дами на над 25 години. Нончето обаче гони 60, найс, а?!

За физиономията няма какво да разясняваме - тя прави едни и същи муцуни на селфита от едно време, като най-култови бяха тези от банката в Народното събрание, с убийствения грим.

" Как Богомил Бонев търпи това?! Той е сериозен мъж и в случай че тази жена още не го е побъркала напълно, е време да й каже да не се прави на клоун. Смешно е. Жена с класа не се държи по този начин ", разясняват близки до някогашния вътрешен министър.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР