Една приятелка има навика да използва черен хумор да обрисува

...
Една приятелка има навика да използва черен хумор да обрисува
Коментари Харесай

Не слушайте льольовците, те сочат само път заникъде!

Една другарка има навика да употребява черен комизъм да обрисува тъжни картини от нашата реалност и във връзка на демографската злополука у нас споделя, че България като население към този момент е колкото една огромна интернационална компания за безалкохолни питиета. Учените от дълго време предизвестяват,че годишно България се топи с по един български град с размерите на Севлиево примерно. На Балканите ние сме най-бързо топящата се нация. Според  данни на Национален статистически институт от м.г. 167 са изцяло обезлюдените села.

Наред с всички останали фактори, предизвикали това злополучие у нас, големите разделения измежду хората в последно време в допълнение утежняват обстановката.

За близо 30 години България се стопи с към 2,5 милиона души, съгласно данните на експертите, най-вече от смъртност и емиграция.

За аргументите всеки може да се сети, а защото досега няма решение на този мъчителен за нацията ни проблем значи, че всичките разбори и тактики за оправянето с него, правени от държавното ръководство през годините, са неправилни и изцяло ялови.
Напоследък някак гузно се мълчи за големия демографски срив в страната.
Напротив, като че ли преднамерено и целеустремено избрани групи в обществото подклаждат непрестанно ненавист и противостоене измежду българите, което насажда още повече отвращение и нетърпимост към страната и нейното ръководство. Това разболява възрастните и прокужда зад граница още повече българи.

Това е път заникъде, с изключение на за шепата кресльовци,

които постоянно ги стягат чепиците и не виждат по-далеч от личния си неестествен балон. Това са хора, които по един или различен метод са се облагодетелствали от неналичието на мощни държавни институции през изтеклите години.
Ще ги познаете по добитото имущество през така наречен " престъпен преход ", по ненадейно и ненормално зародилата им имотност. Те пратиха децата си да учат в чужбина и цинично, без грам позор и възпитание повтарят, че куфарите им са стегнати, че не им пука нито за жанр, нито за Родина.
Били са и са в държавното ръководство на народ, който наяве презират. Проповядват морал, до момента в който се облагодетелстват в структурите на огромни държавни ведомства и под носа им са вършени грабежи!
Не разбирам и не желая да разбирам хора, които като публични проповедници показват надменност и злоба към народа си.

Кои сте вие, бре льольовци, които ще ругаете други свои сънародници и ще им говорите обидно? Кой ви дава право на това?

Същевременно хорицата в села и градове, които не са крали и обирали от общото и от дълго време са изяли своята реставрация под формата на някоя и друга овчица повтарят, че гробищата в районите им от години са по-населени от самите селища...
 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Novini.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР