Една прекрасна малка градинка в район Северен до бившето Хепи

...
Една прекрасна малка градинка в район Северен до бившето Хепи
Коментари Харесай

Зелен оазис в сърцето на Пловдив загива, ще вземат ли мерки „Градини и паркове”?

„ Една прелестна дребна градинка в регион „ Северен ” до бившето „ Хепи ” си отива...Отива си, тъй като откакто ресторантът напусна постройката преди половин година, няма кой да я полива, а тя е общинска благосъстоятелност ”. Така стартира разказът си до медията ни пловдивчанката Елена Филипова, която живее в региона.
Прочетете още
По думите и до преди няколко месеца градинката е била извънредно добре поддържана от чиновниците на ресторанта, само че в този момент е оставена на произвола на ориста. „ Има засадени редки дървесни типове и пространството беше парадайс в бетонната ни джунгла! Райграсът си отиде първи, към този момент и храстите си отпътуват. Със сигурност ще ги последват и дребните дръвчета ”, описа още читателката на TrafficNews .

„ Докато не се научим да ценим направеното от различен и не го поддържаме, тъй като е за общо богатство, а го оставим на произвола, тъй като е по-лесно, няма да мръднем и доста напред като Общество! ”, приключи Филипова.

Проверка на медията ни сподели, че мястото в действителност е общинско и се обърнахме към шефът на Оперативна програма „ Градини и паркове ”, който даде обещание да направи инспекция.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР