Една победа и две загуби. Това е крайният резултат от

...
Една победа и две загуби. Това е крайният резултат от
Коментари Харесай

Скромното българско участие на световното по бокс приключи с победа и две загуби

Една победа и две загуби. Това е крайният резултат от българското присъединяване на международното състезание по бокс за мъже в Хамбург. България беше показана от двама състезатели в леките категории - Даниел Асенов и Стефан Иванов, като нито един от тях не съумя да стигна до четвъртфиналите.

В понеделник вечерта Асенов, който е настоящият и повторен европейският първенец в категория до 52 кг, започва непосредствено от втория кръг. 20-годишният боксьор загуби с 2:3 съдийски гласа против първенеца на Азия Ясурбек Латипов.

Двубоят беше доста равносилен, като нито един от двамата не съумя да вземе очевидно преимущество. Реферите дадоха желанията си за боксьора от Узбекистан, който е сребърен медалист от международното в Алмати през 2013 година и бронзов от Баку 2011 - 29:27, 27:29, 28:28, 28:28, 29:27 (двете равенства са с разменени преференции).

" Направих всичко, което се искаше от мен. Понякога даже и това не е задоволително. Благодаря на всички българи за поддръжката ", написа Асенов в страницата си във " Facebook " след края на дуела.

В категория до 56 кг Иванов реализира победа с 5:0 съдийски гласа против Жерсон Силва Роча от Кабо Верде в първия кръг. Във втория кръг българският боксьор отстъпи със същия резултат против първенеца на Азия и подложен под №2 в схемата Дзяуей Джан от Китай.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР