Една от звездите на Лудогорец - Вандерсон, изкара незабравима ваканция

...
Една от звездите на Лудогорец - Вандерсон, изкара незабравима ваканция
Коментари Харесай

Голяма радост за звезда на Лудогорец, благодари на Бог

Една от звездите на Лудогорец - Вандерсон, изкара незабравима почивка в родината си Бразилия. Както към този момент стана ясно, атакуващият полузащитник употребява почивката, с цел да вдигне женитба. Тържеството се състоя в стеснен фамилен кръг. Влюбените Вандерсон и избраницата на сърцето му Лариан Лисбоа си споделиха " да ", като звездата на Лудогорец сподели голям брой фотоси в обществената мрежа. Освен това той се похвали, че чака дете от обичаната си. Футболистът разгласява и снимки с наедрялото коремче на половинката си.  

Красавицата също е от родното му място - Крузейро де Оесте, щата Парана в Южна Бразилия. Вандерсон има дъщеричка от предходен брак, а от няколко години е с Лариан, която се реалокира да живее с него в Разград.

" Няма по-добър метод за завършек на 2017 година. Благодаря на Бог за всички благословии и изключително за това - другата принцеса в живота ми. Благодаря за всичко, Боже мой ", написа щастливият Вандерсон в " Инстаграм ". 

" Изглежда 2018 година ще бъде благословена като 2017-а и всички фантазии ще се осъществен ", добави футболистът на първенците, който в околните дни се завръща в България за старта на зимната подготовка.













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР