Една от звездите на Лудогорец - Кирил Десподов, направи изключително

...
Една от звездите на Лудогорец - Кирил Десподов, направи изключително
Коментари Харесай

Десподов поиска да напусне Лудогорец и заяви: Не съжалявам, че цяла България ме мрази, да е ясно на всички

Една от звездите на Лудогорец - Кирил Десподов, направи извънредно любопитен коментар след извоюваната купа на България. Нападателят разгласи, че желае да напусне разградчани и е декларирал своето предпочитание на ракъводството. Също по този начин Десподов добави, че не съжалява, че цяла България го ненавижда и това би трябвало да е ясно на всички.
 12! Хегемонията на Лудогорец продължи и този сезон! 12! Хегемонията на Лудогорец продължи и този сезон!
“Не съм следял дербито. Нямах телефон в мен, играех на терена, само че споделих и след мача с Левски - аз съм за Лудогорец. Интересуваше ни ние да си вземем мача. Искам да употребявам момента и да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. В един миг бяхме даже догонващи. Това е метода, по този начин би трябвало да бъде всяка година, с цел да израства българският футбол. Да има конкуренция, а не да завършва шампионата с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра през целия сезон и за положителните резултати, които реализираха. Казвам го с положителни усеща.

Не знам дали ще играя в Шампионска лига. Сега следва малко отмора. След това имам народен тим. Ще забележим. Може пък това да ми е последния мач за Лудогорец, нищо не се знае.

Няма да приказвам дали имам или нямам предложения. Просто споделям, че съм си декларирал моето предпочитание пред шефовете в клуба, те знаят какво е моето предпочитание. Нормално е да желая да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-хубавия ми сезон, откогато играя футбол. Заслужавам да изляза още веднъж в Европа и се надявам да уважат това, което желая.

Когато пристигнах в Лудогорец преди три години, доста хора споделяха “ти вманиачен ли си, за какво се връщаш в България ”, само че аз нито един ден не скърбя, че съм подхванал тази крачка. Три пъти първенец на България, два пъти притежател на Сеперкупата и един път на Купата. Спечелих безусловно всичко допустимо, което може да се завоюва в България. Два пъти футболист на годината. Да не изреждам други неща. Мисля че и аз, и клубът си помогнахме взаимно да спечелим титли и да съм благополучен от това, че съм останал в този клуб и че съм спечелил толкоз доста титли. Не скърбя за безусловно нищо. Не скърбя, че цяла България ме марзи. Гледам си моята игра, моята кариера. Нищо друго не ме интересува. Това би трябвало да е ясно на всички. Така че аз ще не преставам да го върша и се надявам тимът да играе в Шампионска лига ”, обясни Кирил Десподов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР