Една от звездите на женския национален отбор на САЩ Меган

...
Една от звездите на женския национален отбор на САЩ Меган
Коментари Харесай

Националка на САЩ с нови нападки към Тръмп

Една от звездите на женския народен тим на Съединени американски щати Меган Рапиноу продължи словесната си война с президента Доналд Тръмп, обвинявайки го, че неговата политика обгрижва дребен % американци за сметка на останалата част от популацията.

Рапиноу бе с основна роля за втората поредна международна купа на Съединени американски щати на миналото състезание във Франция, като след гола си от дузпа във финала с Холандия бе оповестена за най-хубав състезател на шампионата.

Тя обаче води неприсъствен спор с Тръмп от няколко седмици, като в последна сметка отклони поканата на американския президент за посещаване в Белия дом със съотборничките си по много безапелационен метод: "Няма да вървя в ш*****я Бял дом ". В характерен жанр Тръмп ѝ отговори в Туитър, обвинявайки я, че тя не демонстрира нужното почитание към страната, флага и Белия дом.

"Твоите думи отхвърлят доста хора. Ти отхвърляш мен, отхвърляш хора, които наподобяват на мен, отхвърляш цветнокожи хора, отхвърляш даже американци, които може би те поддържат. Връщаш ни в една епоха, която не бе добра за всички. Може да е била страхотна за няколко индивида и може би в този момент Америка е страхотна за няколко индивида, само че не е задоволително добра за всички американци по света. Ти носиш голяма отговорност като водач на тази страна да се погрижиш за всеки един американец ", сподели Рапиноу в изявление за Си Ен Ен. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР