Една от задачите ни за следващия мандат е да изградим

...
Една от задачите ни за следващия мандат е да изградим
Коментари Харесай

Калин Каменов: Ще изградим надлез между„Металург“ и центъра /снимки/

Една от дилемите ни за идващия мандат е да изградим надлез, който да свързва ж.к. „ Металург” с централната градска част. Не е обикновено квартал, който е толкоз покрай центъра да няма достъп до него. С това се ангажира Калин Каменов на среща с поданици на квартала. На срещата участваха и претендентите за общински съветници Деян Бенински и Гроздан Темнишки.
Жителите на ж.к. Металург повдигнаха казуса с прекосяването на тирове през града вместо по директния маршрут, което замърсява в допълнение въздуха, компрометира пътната настилка и е причина за пътнотранспортни катастрофи. По думите на Калин Каменов с изключение на слагането на директна табела, са подхванати ограничения за монтиране на оборудване, което да снима нарушителите и да изпраща сигнали към ДАИ и КАТ. Живущите в квартала дадоха на кмета и подписка с искане за слагане на пешеходен светофар на бул. „ Васил Кънчов “ преди кв. 72.
„ В момента Община Враца строи подслон за бездомни кучета. Обектът би трябвало да е подготвен през ноември месец и това ще помогне за справяне с казуса “, разяснява Каменов в отговор на недоволство от жители.
„ При провеждането на процедури за възлагане на публични поръчки се съблюдават наредбите на Закона за публичните поръчки и Закона за защита на конкуренцията. При всяка процедура има ясно заложени критерии за оценка. Нито аз, нито общинските съветници можем да споделяме коя компания ще завоюва процедурата. Когато някой подсигурява, че поръчките ще се печелят единствено от врачански компании, значи подсигурява, че ще наруши българското законодателство. Лъжите и омразата работят против хората, които ги популяризират “, отговори Калин Каменов на въпрос за компаниите, които извършват разнообразни действия и услуги към Община Враца.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР