Една от язвите в Кючука в последната година – ремонтът

...
Една от язвите в Кючука в последната година – ремонтът
Коментари Харесай

Асфалтират част от ул. „Даме Груев”, но затварят още едно невралгично кръстовище

Една от язвите в Кючука в последната година – ремонтът на ул. „ Даме Груев ” продължава да не върви с темповете, които желаят жителите в региона. Реконструкцията на улицата е надалеч от довеждане докрай, а в околните дни ще бъде затворено още едно кръстовище, което я пресича. Очаква се на 20 март кръстовището на ул. „ Охрид ” с „ Даме Груев ” да бъде недостъпно за придвижване. Фирмата реализатор е поискала от ОКТ времена организация, защото ще се поставя колектор под него.
Прочетете още
Предварителните упования са то да бъде затворено за интервал от  сред 7 и 10 дни. В същото време кръстовището с ул. „ Пере Тошев ” е пуснато. Една от положителните вести е, че от „ Парсек груп ” се готвят да асфалтират нов сектор от ул. „ Даме Груев ”.

„ Ще поставим асфалт на сектора от надлез „ Родопи ” до ул. „ Братя Бъкстон ”, по-късно обаче би трябвало да изчакаме другите неща да се решат ”, сподели шефът на компанията Бончо Бонев.

Един от въпросите е обвързван с индексация на контракта, а това се чака той да бъде решен на 6 април, когато ще се гледа настоящия бюджет на Община Пловдив. Все още обаче няма решение на другия проблем – къщите до кръстовището с ул. „ Тодор Александров ”. Те могат да бъдат бутнати не по-рано от лятото, като се чака решението на Върховният административен съд.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР