Една от участничките в новия сезон на "Сървайвър" е напът

...
Една от участничките в новия сезон на "Сървайвър" е напът
Коментари Харесай

Хванаха участничка от Сървайвър в долна лъжа

Една от участничките в новия сезон на "Сървайвър " е напът да провокира същинска война в шоусредите, откакто си разреши да излъже в народен ефир.

Устата Джулиана гордо съобщи, че е Мис България 2020 година, а истината се оказа много по-различна. Носителката на тази корона се ядоса и атакува конкурентната си, а вместо опрощение, последваха още неистини и обици.

"Аз съм Мис България ", споделя 22-годишната Джулиана във визитката си. Проверка сподели, че Джулиана, която по специалност е футболен арбитър, в действителност е част от състезанието преди две години само че премията не е за нея, а за Венцислава Тафкова. Думите на участничката в „ Сървайвър “ ядосват до краен лимит същинската победителка в състезанието.

"Мис България 2020 е една и това съм аз. Получих доста позвънявания по отношение на думите на Джулиана в „ Сървайвър “. Уважавам Джулиана, поддържам присъединяване й във формата, но не съм съгласна различен да си прави пиар на мой тил “ изяснява Венцислава.

 undefined

Венцислава

Самата Бутракова употребява обществените мрежи, с цел да изясни какво тъкмо е имала поради с думите: "За да бъдем ясни и точни с Венцислава. Заедно участвахме на състезанието „ Мис България 2020 “. Титлата, която аз завоювах, е „ Мис България Глоуб “, разясни Джулиана. Това отприщи още по-голяма завист към нея. Според мнозина Джулиана би трябвало да се извини обществено, а не в обществените медии.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР