Една от трите най-големи музикални компании в света – Warner

...
Една от трите най-големи музикални компании в света – Warner
Коментари Харесай

Warner Music направи ремикс на песента „Комбайна-вършачка“ 


Една от трите най-големи музикални компании в света – Warner Music, закупи правата на песента на оркестър „ Камчия “ – „ Комбайна-вършачка “, по-известна като „ Васко Жабата “, и направи формален ремикс, който към този момент се популяризира по целия свят.

Автори на новата версия са италианският диджей Фабрицио Паризи и музикантът и продуцент The Editor.

Warner Music взе правата с помощта на представителите си в България „ Орфей Мюзик “, които са формален цифров дистрибутор на оркестър „ Камчия “. При проявения интерес за EDM ремикс на песента, с цел да я трансфорат в радиохит в Европа и по света, “Орфей Мюзик ” незабавно се обръщат към Fabrizio Parisi & The Editor с предложение да го създадат те. Въпреки че тандемът, който стои зад едни от най-успешните електронни планове у нас, съумява да преобрази изцяло парчето единствено за дни, Warner към този момент е получил ремикси от разнообразни диджеи и е програмирал премиерата. Щом разновидността на Фабрицио стига до централата на Warner обаче, проектите бързо се трансформират и българското предложение е определено като фокус трак сред останалите ремикси.

„ След като тази ария е цялостен шлагер в толкоз доста страни, беше безусловно разумно, че ще се нуждае от формален ремикс. Не сме очаквали, че предлагането ще бъде отправено към нас, което ни учуди в първия миг, само че да работиш с мейджър компания като Warner Music е привилегия за нас! Когато се свързаха с нас от „ Орфей Мюзик “, казвайки, че Warner желаят ремикс на „ Васко Жабата “, направихме по този начин, както по принцип вършим с всички ремикси: абстрахирахме се от оригинала на песента и се замислихме по какъв начин би звучала, в случай че я бяхме написали ние през днешния ден. Ремиксът беше пратен след дадения краен период, действително бяхме закъснели, само че за наша наслада очевидно се е харесал на Warner Music и дойде известието, че това ще бъде основният клубен микс! “, споделя пред „ Телеграф “ Паризи.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР