Една от точките в годишната среща на Световния икономически форум

...
Една от точките в годишната среща на Световния икономически форум
Коментари Харесай

Клаус Шваб подготвя света за „Болестта Х“

Една от точките в годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос е и мистериозен нов вирус, който щял да убива 20 пъти повече от коронавирус

„ Подготовка за „ Болестта Х “, която може да докара до 20 пъти повече смъртни случаи от пандемията от ковид. Какви нови старания са нужни, с цел да може здравните системи да са подготвени за множеството идни провокации? “ – това е една от основните точки на започващата на следващия ден в Давос среща на върха на Световния стопански конгрес, който е частна организация, благосъстоятелност на Клаус Шваб. Темата за „ Болестта Х “ е залегнала в програмата за 16 януари.

В разискванията към идния мистериозен вирус ще вземат участие Шям Бишен, началник на Центъра за здраве и опазване на здравето към Световния стопански конгрес, Тедрос Гебрейесус - ръководителя на Световната здравна организация (СЗО), Мишел Демаре, ръководител на борда на шефовете на „ АстраЗенека “, която бе един от главните производители на имунизациите против ковид, представител на „ Филипс “, а също и непеотата Партньорство за резистентност на здравните системи и Инициатива за взаимно наблюдаване.

„ Партньорството… “ е организация, основана от Клаус Шваб и СЗО. Както сама е показала в интернет страницата си, нейната цел е „ да популяризира и спомага за катализиране на възприемането на революционни прозрения. “ „ Инициативата… “ е конструкция, основана единствено от СЗО, която „ оказва помощ на страните в допълнение да усъвършенстват качествата си за наблюдаване и знание на фрагментирани данни “. Центърът за здраве и опазване на здравето, също основан от Клаус Шваб, пък „ се ангажира да усъвършенства световните здравни резултати посредством справяне с проблемите на доверието, унищожаване на разликите сред половете в опазването на здравето и потребление на технологии за трансформиране на системите за опазване на здравето. “

Български представители не са включени в полемиката за тайната болест. Самата България изобщо няма да е показана на срещата на върха в Давос. Единственото българско име измежду обнародваните участници е това на директорката на МВФ Кристалина Георгиева. В Давос ще бъдат още и другите съществени представители на либерал-глобализма - шефовете на Организация на обединените нации, Европейски Съюз и НАТО Антонио Гутериш, Урсула фон дер Лайен и Йенс Столтенберг, на Световната комерсиална организация Нгози Оконджо, както и държавни и държавни глави – китайският министър председател Ли Цян, френският президент Еманюел Макрон, испанският Педро Санчес, ирландският Лео Варадкар и други
 „ Подготовка за „ Болестта Х “ е тематиката на идния вторник на срещата на върха на Световния стопански форум
За въпросната „ Болест Х “ се заприказва няколко месеца откакто Русия нахлу в Украйна, с което изведнъж по целия свят паднаха всички ограничавания около коронавирус. През ноември 2022 година, когато към този момент бе изцяло ясно, че Русия няма потенциал да реализира крайните си цели в Украйна, СЗО разгласи, че светът е изправен пред „ хипотетична незнайна опасност, която е по-опасна от ковид “.

Тедрос Гебрейесус тогава прикани учените да се заемат с създаването на противопоставяния, в това число ваксини и проби, които да бъдат употребявани при положение, че „ Болестта Х “ се разгърне по света. Последваха месеци, в които тематиката изчезна от общественото пространство по същия метод, по който се появи.

Включването ѝ в този момент в дневния ред на срещата на върха в Давос провокира опасения, че датата, на която „ Болестта Х “ ще се появи, наближава. Мнозина политици, които не са част от приятелския кръг към Клаус Шваб, реагираха неотложно. Сред тях обаче няма нито един от България.

Бившата журналистка от „ Фокс нюз “ Моника Кроули, помощник-секретар по публичните въпроси в Министерството на финансите при президента Доналд Тръмп, написа в  Х (бивш Туитър), че предстоящата „ Болест Х “ „ ще разреши на международните водачи да ползват блокировки, ограничение на свободата на словото и заличаване на множеството останали свободи “. Тя напомня в туита си и, че създателят на „ Майкрософт “ Бил Гейтс също се е подготвил за странната болест, която още си няма име, като „ е възнамерявал да управлява получателите на бъдещите ваксини с микрочип “.

В документите на СЗО и Световния стопански конгрес в Давос, свързани с „ Болестта Х “, няма съответни данни какво тъкмо ще съставлява тя. Там написа само, че това ще е евентуален флавивирус.

Флавивирусите са причинители на жълта тресчица, кърлежов енцефалит, денге, западнонилска тресчица и още няколко сходни болести, които умеят да се трансферират от животни към хора и имат качества да провокират летален излаз. Заразата се популяризира при захапване (например на комар), само че също при бременност и кърмене.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР