Една от ремонтираните детски площадки по безопасност на движението -

...
Една от ремонтираните детски площадки по безопасност на движението -
Коментари Харесай

Свастики учат децата ни на правилата за движение

Една от ремонтираните детски площадки по сигурност на придвижването - тази в “Южен ", отново е за ремонт, видя Plovdiv24.bg . След като предходната година Община Пловдив подмени пътната сигнализация и сложи нова светофарна уредба, то през днешния ден отвесната маркировка още веднъж е за промяна.

Фолиото на знаците е отлепено, тук-там не просто е нарисувано изчезналото напътствие, само че даже има и свастики. Едва ли това е най-правилният метод да учим децата си на разпоредбите на пътя. Няма и кой да почисти фашисткия знак, тъй че да не се запечатва в съзнанието на дребните, изключително щом е на знака за път с преимущество.

И до момента в който Оперативна програма “Чистота " неглижира тази част с почистването, то умерено може да подмени ръждясалите кошчета за отпадък, които са продънени. Ето за какво отпадъците падат непосредствено на земята. Местната администрация е наясно, че с изключение на да се прави, би трябвало и да се поддържа. А до тогава пазенето остава на съвестта на жителите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР