Една от причините да гледамe Ума Търман на голям екран

...
Една от причините да гледамe Ума Търман на голям екран
Коментари Харесай

С какво се бори Ума Търман?

Една от аргументите да гледамe Ума Търман на огромен екран е продължителната и тежка борба, която е водила като дете и младеж с дислексията. Заболяването се характеризира с компликация да четеш, пишеш, а надлежно и учиш.

„ Една от терапиите за справяне с дислексията са актьорските курсове. Ученето наизуст на текстове оказва помощ да се научиш да четеш. Аз доста късно започнах да чета, само че по-късно пък не можех да се спра. Влюбих се в разказването на истории, което е още една причина да се влюбя в актьорската специалност още като дете “, споделя тя.

47-годишната сега актриса към този момент може да се похвали със сериозна актьорска кариера, само че тя е безапелационна, че триумфът в седмото изкуство постоянно е въпрос на шанс. „ Великата, огромната, мощната роля ти се случва единствено един-два пъти. При някои може да е по-често, само че при други въобще не идва. Така че аз съм признателна “, разяснява Ума Търман.

Наскоро обаче тя загатна, че е била измежду жертвите на половите похищения на Харви Уейнстейн, само че към момента не била подготвена да приказва за случилото се.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР