Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви

...
Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Коалицията е неизбежна, но политиците трябва да представят своя по-добра версия

Една от главните задания на служебното държавно управление беше да приготви и провежда провеждането на предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Това отчете премиерът Гълъб Донев при започване на днешното държавно съвещание. Той поздрави министрите за добре свършената работа. Спокойно и транспарантно са минали изборите и основни нарушавания не са били установени, съгласно него.

Гражданите показаха свободно своя избор и желания, добави той. Резултатите показвали абсолютно картина, за която той призовавал да се мисли, за да не се губи скъпото време от двата месеца сред август и октомври.

Българските гласоподаватели, които са подкрепили някого, тези, които да дали своят вот с " не поддържам никого " и отказалите да идат до урните, съгласно премиера, решили, че коалиционната формула е неизбежна. Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на " не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание ", регистрира още министър председателят.

Неподкрепящите никого и негласуващите претендирали политиците да предложат своя по-добра версия.

Гълъб Донев въпреки всичко настоя, че се надява 48-ия парламент да има дълъг живот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР