Една от основните тайни на отслабването е способността да се

...
Една от основните тайни на отслабването е способността да се
Коментари Харесай

Експерти назоваха продуктите, които предпазват от преяждане и подуване

Една от главните секрети на отслабването е способността да се поддържа чувство за задоволеност за допустимо най-дълго време.

В тази връзка специалистите предлагат артикули, които защищават от преяждане и отичане.

Бадемът е отличен натурален артикул, тягостен апетита. Шепа бадеми ни обезпечават ежедневната потребност от магнезий, витамин Е и антиоксиданти. Те са доста вкусни и предотвратяват преяждането.

На второ място в класацията е авокадото. Той е богат на фибри, които естествено потискат апетита. Авокадото съдържа мазнини, които изпращат сигнали до мозъка, че стомахът е цялостен и храненето към този момент не е належащо.

Включването на шоколада към тези артикули може да наподобява необичайно. Само няколко части мрачен шоколад ще уведомят мозъка за чувството за цялост за дълъг интервал от време. Шоколадът забавя храносмилането.

За битка с наднорменото тегло би трябвало да консумирате и яйца. Хората, които заран се хранят с яйца, денем употребяват по-малко калории.

Овесената каша може да не е обичаният ви артикул, само че може да потисне глада за доста дълго време. За да си я извършите по-вкусна обаче, прибавете плодове и ядки. /Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР