Една от най-забавните и атрактивни двойки в четвъртия сезон на

...
Една от най-забавните и атрактивни двойки в четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Уникални! Вижте Ванката и Сани от Един за друг като младоженци

Една от най-забавните и атрактивни двойки в четвъртия сезон на " Един за различен ", която напусна шоуто на метри от финала, повдигна завесата към най-личните и щастливи моменти от живота си. Иван и Александрина бяха посетители в ефира на " На кафе ".

Как любимците на зрителите попадат в най-романтичното риалити?

" Идеята да ни запише в предаването беше напълно на Сани. В началото аз бях доста срещу. Не ми се искаше да се вършим на шутове. Не мислех, че ще ни изберат като знам какъв ни е шансът. Но Сани сподели, че сме длъжни да пробваме, пък каквото стане. Не я интересуваше какъв брой време ще останем в играта, за нея беше значимо да се запознае с Гала. Не пропуща нито едно предаване. Не знам дали има по-голяма фенка на " На кафе “ от нея “, спомня си Иван.

" Аз от своя страна си паснах с Краси Радков. От ден първи мисля, че срещата ни не беше инцидентна. Забавлявахме се, веселихме се “, добавя Иван.

" Хората на улицата ни разпознават. Спират ни, прегръщат ни, все едно ни познават. Наистина като че ли всяка вечер сме били в домовете им. Чувството е необичайно, само че е неповторимо. Много е готино “, споделя Сани и признава, че не им е било елементарно да се провеждат, с цел да влязат в риалитито.

" Аз бях квалифициран да не присъствам най-много две-три седмици. Не мислех, че неналичието ми на открито ще се усети изключително. Когато стана ясно, че няма да излезем толкоз бързо, бях сигурен, че на открито всички са ни набрали. Но околните ни са удовлетворени от представянето ни. Ние също. В баничарницата ни е върволяк. Някои клиенти не идват да закусват, а единствено да ме видят “, майтапи се Иван.

Сани споделя, че най-вече се е ядосвала на игрите с въпросите. " Приемах ги персонално и си поплаквах. Опитвахме се да напаснем логиката си. Но не беше по никакъв начин елементарно ", сподели участничката.

Запознанство по интернет

Иван и Сани описват, че се срещат в интернет, макар че живеят в един град. По това време той е много по-свит и стеснителен. " Пишеше ми и усещах, че има интерес. Обаче не беше настойчив. Един ден му желаех номера. Когато му се обадих, като че ли си беше глътнал граматиката. Видяхме се и не бих споделила, че беше обич от пръв взор. Оженихме се на седмата година от запознанството ни. Един ден през месец юни, след 12-часова промяна на работа, се прибрах у дома. Иван беше направил сантиментална вечеря с вино и свещи. Падна на колене и ми предложи “, спомня си Сани.

По какъв любопитен метод Сани е съобщила на Иван щастливата вест, че чакат бебе, и коя е най-голямата наслада в живота им, гледайте във видеото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР