Една от най-важните инвестиции за SAP от години е инвестицията

...
Една от най-важните инвестиции за SAP от години е инвестицията
Коментари Харесай

SAP Quality Awards 2018 за ЦИЕ: В търсене на интелигентната компания


Една от най-важните вложения за SAP от години е инвестицията в качество и най-хубавият метод да покажат резултата от това, е посредством отличаване и награждаване на клиентите, които показват отлични достижения при внедряването на SAP програмен продукт.

Сред носителите на една от влиятелните награди тази година е и българската компания „ Софарма Трейдинг “ АД, дружно с техния сътрудник по внедряване – IBM-България, оповестяват организаторрите на състезанието SAP Quality Awards 2018 за Централна и Източна Европа /ЦИЕ/.

В рамките на тазгодишното издание фирмите от района се състезаваха в четири категории: Бизнес промяна, Бърза доставка, Иновации и Търговски нововъведения с Hybris (под-категория, отдадена на внедряването в региона на електронната търговия). Журито оцени участниците от осем страни в района: Румъния, Полша, Сърбия, Украйна (златни медалисти), както и Словакия, Унгария, Словения и България (сребърни и бронзови медалисти). Най-голям брой награди – общо 5, получиха компании от Полша, като те се показаха във всички категории.

„ Софарма Трейдинг “ АД бе отличена в категория „ Иновации “, под-категория „ Търговски нововъведения с Hybris “. Част от плана на компанията е внедряването на SAP Hybris Commerce On-Premise като POS решение на място в комерсиалните обекти, които са част от фармацевтичната верига с над 30 аптеки в България. Стандартните функционалности на SAP Hybris commerce са разширени със характерни за промишлеността характерности, като ръководство на предписания, вписване на пациенти, интеграция с Националния здравноосигурителен фонд, както и с включването на стратегия за лоялни клиенти с опция за регистрация и струпване на точки. Проектът е оценен високо поради бързия напредък, който бележи. Използвана е Ascendant SAP методология за внедряване в границите на 9-месечен интервал, като онлайн са включени 120 консуматори, а в близко бъдеще се чака в системата да се включат още 800 консуматори.

„ Дигиталната промяна в Софарма Трейдинг има основна роля. Както районът на Централна и Източна Европа, по този начин и България, имат огромен капацитет във връзка с потребление на съвременни технологии за бизнес развиване. Победителят в SAP Quality Awards потвърждава, че добре плануваните планове, отговарящи на провокациите на бъдещето, може да имат огромно въздействие даже и върху най-големите организации. “, Радомир Миланов, Управляващ шеф на SAP България.

Гала събитието по случай 10-годишнината на SAP Quality Awards 2018 се състоя в град Сопот, Полша и беше част от Технологичния конгрес на SAP.

„ Проучването демонстрира, че фирмите, които третират цифровата промяна като следващия IT план, не просто рискуват да се трансфорат в изоставащи, само че и да се провалят. За да бъдат сполучливи, е належащо да се зададе цифров метод на мислене в организацията и да се върви напред малко по малко - от дребни „ острови на нововъведението “ към разбиране на по-цялостни и централизирани подходи, като несъмнено, се вземе под внимание и работния модел на компанията. Интелигентните организации, наградени по време на SAP Quality Awards, са образец за това по какъв начин фирмите и институциите могат сполучливо да се развият в епохата на новите провокации. Това, което е забавно е, че множеството от номинираните планове са били част от по-мащабна цифрова промяна на техните компании “ разяснява Иржи Синацек, Quality Director, Централна и Източна Европа.

Победители в SAP CEE Quality Awards 2018:

ОТЛИЧИЕ КЛИЕНТ ДЪРЖАВА ПАРТНЬОР Пожарна охрана ВНЕДРЯВАНЕТО
Бизнес Трансформация
Злато Mega Image Румъния ATOS Serbia d.o.o
Сребро Grupa Cyfrowy Polsat Полша SID Sp. z o.o.
Бронз Żabka Polska Полша IPOPEMA Business Consulting sp. z o.o.
Бърза Доставка
Злато AD “Elektromreza Srbije” Beograd Сърбия Atos IT Solutions and Services d.o.o. Beograd
Сребро Bratislavska vodarenska spolocnost a.s. Словакия gd - Team a.s.
Бронз Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Полша Quercsus Sp. Z o.o.
Иновации
Злато METINVEST HOLDING, LLC Украйна BearingPoint
Сребро HUNGIMPEX Kft. Унгария PROMECOM Ltd.
Бронз PKP Polskie Linie Kolejowe SA Полша SID Sp z o.o.
SAP Hybris Търговия (под-категория на категория „ Иновации “)
Злато InterCars S.A. Полша e-point S.A.
Сребро Telekom Slovenije Словения Altima d.o.o. (VERSO Altima Group)
Бронз Sopharma Trading AD България IBM Bulgaria

Спечелилите планове са определени от жури, формирано от SAP мениджъри и външни специалисти по цифрова промяна. Измежду факторите, взети под внимание при оценяването на подадените планове, са: тяхната стойност за бизнеса, способи на организация и ръководство, ангажираност на екипа и сътрудниците, ръководство на риска и въздействие на системата върху трансформацията на целия бизнес. Победителите във всяка категория (Mega Image, AD Elektromreza Srbije, Metinvest Holding и InterCars) ще показват района на Централна и Източна Европа по време на интернационалния край. Там се избират най-добре осъществените планове за Европа, Средния Изток и Африка – премиите се връчват всяка година на почти 250 чудесно изпълнени плана.

Като пазарен водач в бранша за прибавен бизнес програмен продукт, SAP оказва помощ на компании от всички промишлености и от всевъзможен мащаб да оперират по-успешно. От административния офис до заседателната зала, от склада до магазина, от настолния компютър до мобилното устройство - SAP въодушевява хора и организации да работят дружно по-ефикасно и да употребяват бизнес процесите по-ефективно, с цел да бъдат постоянно няколко крачки пред конкуренцията. Приложенията и услугите на SAP дават опция над 404,000 клиенти да оперират доходно, да се приспособяват съответно и да порастват непрекъснато
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР