Една от най-успешните политики на ГЕРБ, с преки ползи за

...
Една от най-успешните политики на ГЕРБ, с преки ползи за
Коментари Харесай

Нанков: Службеният кабинет на практика ще спре санирането на жилища

Една от най-успешните политики на ГЕРБ, с директни изгоди за хората – санирането на многофамилни жилищни здания, на процедура ще бъде спряна от „ новата власт “. Служебното държавно управление пренаписва разпоредбите, залагайки 20 % съфинансиране от жителите. Ако това се случи, програмата ще бъде блокирана.

Това, лидер на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч.

Не можем да допуснем това! Ние от ГЕРБ продължаваме да работим в посока безплатно за хората саниране, прибавя Нанков. И отбелязва, че подобрването на енергийната успеваемост въобще не е лепене на стиропор, както лаишки приказват съперниците им. А за сериозен строителен развой с приложени сложни ограничения за възобновяване на сградния фонд.

България има потребност от устойчиво ръководство, с цел да извърши целите си. “Новата власт ” основава безпорядък и не ръководи, а работи като избирателен щаб на президента Радев, написа още Нанков. И отбеязва, че към този момент няма безплатни ограничения за бизнеса – има заеми, поддръжката на туризма е доникъде на сезона, строителният бизнес, който дава 15% от Брутният вътрешен продукт на страната и сполучливо мина през най-тежките месеци на пандемията, през днешния ден е подложен на колене.

 

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР