Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова зарадва почитателите си

...
Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова зарадва почитателите си
Коментари Харесай

2 биса за Поли Генова на нейния #1 концерт

Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова зарадва феновете си с несравним театър на сцената на Античния спектакъл в Пловдив в петък. С концерта тя означи 30 години на сцена, а до нея се качиха някои от най-популярните и обичани музиканти. Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският музикант BarakBitonсподелиха прекарването дружно с Поли Генова. Впечатляващата хореография и неповторимите концертни версии на частите накараха публиката да извика изпълнителката на бис цели два пъти.

Освен ефектни и ръчно направени костюми, Поли Генова показа и първата си дуетна ария с Любо Киров, която разгласи по-рано през юли. Красивата и нежна балада носи името Тръгни в точния момент " и безспорно остави публиката без мирис. Изпълнителката зарадва феновете си и с топ шлагери, измежду които " LASTNIGHT ", трансформирала се в най-слушана ария в родния ефир, " IfLoveWasaCrime ", " На дебелоглав ", както и най-новия ѝ сингъл " Nomore ", които накараха почитателите да изригнат от танци и страсти.

" Нямам думи, с които да опиша щастието, което изживях в Пловдив предходната седмица! Представях си този миг от години и самоуверено мога да заявя, че реализирах една от най-големите си фантазии. Не спряхме да се забавляваме и да танцуваме, което зареди освен мен, само че и публиката. Обещавам, че това е единствено първият от доста грандиозни концерти, които предстоят ", съобщи Поли Генова.

Екипът на Поли Генова показа невероятна сцена, построена особено за концерта, и вдъхновяващо светлинно шоу, а музикантите превзеха публиката с осъществяванията си. Сред специфичните посетители на събитието,които приветстваха Поли от първите редове и не стопираха да танцуват дружно с нея, бяха Ваня Щерева, Симона Пейчева, Натали Трифонова, Георги Блажев, Богомил Грозев, българските влогъри Стан и Стефи и други.

Изненадите от Поли Генова не завършват. На 1 септември изпълнителката ще се качи на сцената на фестивала " Аполония " в Созопол, където още веднъж ще зареди публиката с незабравими страсти. На 10 септември пък ще завладее софийската сцена в Парк-театър " Борисова градина " свпечатляващи осъществявания за почитателите.

 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните актьори на българската музикална сцена. Изпълнител е на шлагерите На дебелоглав, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент, How we end up, LAST NIGHT, NoMore и други Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 година печели влиятелното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която взе участие, се трансформира в шлагер в Европа. През 2015 година Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, извършен в България, с което става извънредно известна измежду почитателите на състезанието по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР