Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и

...
Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и
Коментари Харесай

Ирина Шейк си търси нов мъж

Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и Ирина Шейк шокира почитателите си, когато разгласи раздялата си през юни. Макар, че наподобява двойката се раздели другарски, жълтите издания започнаха да популяризират новината, че супермоделът желае да отмъсти на холивдуския артист. И какво по-голямо наказване от ново гадже?!

Според изданието " ОК " някогашната другарка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо ще си търси нов мъж, който да бъде цялостна диаметралност на Брадли Купър.

Веднага по-късно последва контра отговор. Според дръг източник Ирина Шейк няма желание да се впуска във връзка скоро. " Ирина сега не се среща с никого ", сподели източникът пред " E! News ". - Тя преди малко излезе от дългa връзка и желае да отдели време, с цел да се отърси от нея. Съсредоточена е върху щерка си и прекарва време с нея. Би желала да срещне някого в бъдеще, само че това не е приоритет сега. “

Всъщност Шейк наподобява се радва да извършва отговорностите си на майка в последните дни. Наскоро тя беше видяна на двегодишната си щерка от Брадли Купър - Леа.Те се забавляваха на детска площадка в Ню Йорк, като люлки и пързалки дружно. Майка на Ирина - Олга също беше в тяхната компания.

www.modamagazine.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР