Една от най-скандалните участнички в този сезон на Ергенът“ –

...
Една от най-скандалните участнички в този сезон на Ергенът“ –
Коментари Харесай

Виктория от „Ергенът“: Имам пъпки и криви зъби, но нямам конкуренция! Интелигентна съм

Една от най-скандалните участнички в този сезон на „ Ергенът “ – Виктория Асенова, разкри, че е била влюбена в Александър.
„ За да обичаш един човек, би трябвало да прекарваш време с него – разгласи някогашната служителка на БФС. – За да обичаш един човек, би трябвало да видиш неговите плюсове и минуси. Да го видиш в конюнктура освен в имението и риалитито, а и отвън него. Аз може да съм се влюбила, да съм влюбена, само че обичта се заражда на по-късен стадий най-малко при мен. Много мъчно стартирам да обичам някой, до момента в който не видя набора от качества, които са значими за мен в този човек. Дали ги има или не. Да преценява с кое мога да пребивавам и с кое не мога. Така че за любов не мога да настоявам, че е имало. За влюбване – да, настоявам, че е имало влюбване от моя страна по отношение на Алек. “
Виктория не счита, че е имала конкуренция в предаването.
„ Аз съм била себе си, аз съм умна, аз съм друга, аз съм занимателна, аз съм наивна като дете на моменти. Мога да не отстъпвам себе си. Да кажа на Алек кое не ми харесва и кое ми харесва. Аз имам секси тяло. Може да не съм най-красивата – да имам пъпки, да имам криви зъби, само че аз съм си аз с основни букви. Не съм била лицемерна, не съм била подправена, не съм била надменна. Държала съм се по отношение на моите правила и по отношение на моите усещания. Затова не считам, че имах конкуренция в този сезон. Виктория е този сезон! “, безапелационна е Асенова, написа България през днешния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР