Една от най-развитите наши фирми в международния транспорт сподели със

...
Една от най-развитите наши фирми в международния транспорт сподели със
Коментари Харесай

Транспортна фирмa подари на целия си екип уикенд в Барселона

Една от най-развитите наши компании в интернационалния превоз показа със чиновниците си двудневна екскурзия до Барселона. Формалният мотив за пътуването е бил обявен единствено седмица по-рано – разкриване на нова база на компанията край столицата на Каталуния в региона Вилафранка дел Пенедес. Вилафранка е транспортен център на главните пътни артерии от Барселона към Тарагона и Валенсия. 

Служители на АИТ Интернешънъл Транспорт споделиха, че за екскурзията са били поканени по имейлите си персонално от притежателя на бизнеса Ангел Траков. Той ги изненадал, като съумял да транспорти целия екип от към 80 индивида с под наем полет от Летище София. В Испания гостите били обилно посрещнати на новата фирмена база, която била осветена напълно  по обичаен български фасон. Последвала разходка за запознаване с главните забележителности на Барселона и връщане в България на идващия ден.

„ Споделянето на фирмените постижения с всички, които са съдействали за тях, е най-хубавият метод да благодариш “, обърнал се притежателят на АИТ към чиновниците си по време на освещаването.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР