Една от най-популярните теми в мрежата е трансформацията. Много хора

...
Една от най-популярните теми в мрежата е трансформацията. Много хора
Коментари Харесай

Грозница възхити и вдъхнови хиляди потребители в интернет

Една от най-популярните тематики в мрежата е трансформацията. Много хора обичат да гледат по какъв начин човек се трансформира фрапантно. Важно е да се посочи, че трансформациите са разнообразни. Някои радикално трансформират имиджа си, други отслабват с 50 кг, а някои изцяло се „ прекрояват “ благодарение на пластични хирурзи.

В мрежата обаче се появи нова звезда. Изненадващо или не, само че тя е същинска грозница… най-малко по този начин я оприличиха интернет потребителите. Трансформацията, която тя претърпя обаче е повече от шокираща и съумя да изненада цялата мрежа. Особено забавно е по какъв начин гримът и прическата трансформират хората.

Факт е, че сходни трансформации не изискват нито пари, нито доста време или мъчителни прекарвания. Затова фрагментите с невероятна промяна „ от страшна грозница в доста гореща хубавица “ на въпросната жена толкоз изненада хиляди консуматори на интернет.

И по този начин, в фрагмента първо се появява младо момиче с прибрани коси и очила, а по-късно се трансформира в хубавица, почтена за кориците на фешън списания.
 Грозница възхити и въодушеви хиляди консуматори в интернет (ВИДЕО)

Трансформацията получи стотици възхитени мнения, някои не имаха вяра, че въпросното момиче е еднакъв човек, само че мнозина нарекоха трансформацията ѝ „ необикновено вдъхновяваща “, написа jenata.blitz.bg.

Още невероятни трансформации единствено с грим вижте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР