Една от най-популярните футболистки в света Алисия Леман разкри в

...
Една от най-популярните футболистки в света Алисия Леман разкри в
Коментари Харесай

Най-красивата футболистка получи неприлично предложение и го отказа: 100 бона за една нощ с мен? Малко са!

Една от най-популярните футболистки в света Алисия Леман разкри в изявление за швейцарския YouTube канал Shirin Devin, че дължи огромните си доходи и популярност на обществените мрежи. Открила е, че би трябвало да печели и по този метод, тъй като не може да доближи заплатите на сътрудниците си мъже.

Тя сподели, че за всяка оповестена фотография получава към 260 000 евро посредством спонсори, а на въпрос кой е най-известният човек, който се е свързал с нея, тя отговори: " Дрейк. Онзи ден ми изпрати известие и изиска ризата ми. "
 Снимка 637400
Източник:

Швейцарската националка, определяна като най-привлекателната футболистка в света, не крие своята бисексуалност. 24-годишната нападателка първо излизаше със съотборничката си Рамона Бахман, а по-късно - с играча на Астън Вила Дъглас Луис.

Алиша твърди, че е получила офертата за секс, до момента в който е била в Съединени американски щати. Предполагаемият сюжет припомня за хитовия филм от 1993 година " Неприлично предложение ", където прелъстителен милиардер предлага на героинята на Деми Мур 1 милион $, с цел да прекара една нощ с нея.

Тя разказа мъжа като " интернационално " прочут, само че отхвърли да назове името му. " Бях в Маями - моето обичано място, и срещнах няколко другари в нощен клуб. Получих известие на мобилния си телефон, на което не отговорих. След това същият човек изпрати известие на телохранителя, който се грижи за мен. Съобщението гласеше: " Ще платя на Алиша 100 000 швейцарски франка, с цел да прекарам една нощ с нея. " Но моят отговор беше - няма метод! И по какъв начин по този начин единствено 100 000? "

Леман твърди, че по-късно охранителят й траял да получава известия, този път от сътрудника на звездата. " Най-откаченото е, че към момента имам известието му на телефона си. Малко е неуместно. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР