Една от най-популярните формули за кралска любовна история, както по

...
Една от най-популярните формули за кралска любовна история, както по
Коментари Харесай

Дневниците на принцесата ще има продължение

Една от най-популярните формули за кралска любовна история, както по малкия екран, по този начин и в киното, ни сервира своята трета и най-дългоочаквана част. А тези от вас, които са пропуснали " Дневниците на принцесата “ наложително би трябвало да трансформират тази неточност преди излизането на продължението.

Факт е, че филмът прекатурна кариерите на много хора, от сценаристката Шонда Раймс до незрялата тогава Ан Хатауей. Всички си спомняме поредицата от събития, които доведоха Миа /Ан Хатауей/ до трона. Дъщерята на починалия престолонаследник и изцяло неподозираща синята кръв във вените си.

Режисиран от същинския талант на сантименталните комедии Гари Маршал, работил по планове като " Pretty Woman “, филмът даде живот на историята за принцесата на Женовия.

Но дано се върнем още веднъж към продукцията на " Дневниците на принцесата 3 “. Сценарият е поверен на Аадрита Мукерджи. А колкото и да ни се желае Ан Хатауей да се завърне към носенето на короната, към момента нямаме публично удостоверение за това.

Актрисата, която скоро ще бъде по кината с новия си план " Време за Армагедон “, показан на филмовия фестивал в Кан, бе декларирала, че възможностите й за завръщане към емблематичната роля биха се нараснали, в случай че Джули Андрюс се съгласи да се върне на екран. На този декор обаче към момента има неизясненост, пише missbloom.bg.

Прекрасната 87-годишна дама неотдавна се посвети на първо място на дублажа, като гласа на майката на Гру в " Миньоните 2 “. Освен това актрисата може да бъде забелязана в облика на мистериозната лейди Уисълдаун в " Бриджъртън “. Ако разчитаме на нейната берекет и благотворителност, нямаме никакви подозрения в бъдещото й наличие.

А дали Крис Пайн и Манди Мур се завръщат към своя генезис? Тепърва чакаме публично удостоверение. А почитателите, несъмнено, се надяват на това с неспокойствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР