Една от най-популярните български актриси също подкрепи Юлиан Вергов. Теодора

...
Една от най-популярните български актриси също подкрепи Юлиан Вергов. Теодора
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан

Една от най-популярните български актриси също поддържа Юлиан Вергов. Теодора Духовникова изрази своето мнение по абсурда в профила си във Фейсбук.

" За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки ", написа Духовникова. Вижте цялата ѝ позиция, споделена в мрежата:

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.  По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изричат тези, които знаят малко или нищо. ( Това, апропо, важи за всички сегашни медийни скандали). Онези, които знаят, постоянно са по-внимателни и безмълвни, тъй като във всеки подобен скандал са заровени грозни обстоятелства, които естествените и деликатни хора се тормозят да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се аргументи на Юлиан и на околните му.
Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички тези дами, действителни жертви на принуждение, които имат потребност да ги чуем и да им помогнем.

По-рано през днешния ден Вергов популяризира първия си коментар по случая и своята версия за станалото. Часове по-късно Захари Бахаров също излезе с обява в поддръжка на артиста.

" Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна ", безапелационен е Вергов.

Припомняме, че Софийската районна прокуратура отхвърли да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против актрисата Диана Димитрова от сътрудника й Юлиян Вергов. Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва. Постановлението за отвод е с дата 1 март т.г. и бе оповестено от актрисата в профила й във Фейсбук.

Диана Димитрова разгласи, че е била жертва на принуждение в края на ноември м.г. още веднъж с обява в профила си в обществената мрежа. Постът бе съпроводен от четири фотоси, показващи нанесените ѝ пострадвания. Тогава актрисата изясни по какъв начин преди 5 години е била физически измъчвана от собствен известен сътрудник, освен това в наличието на целия екип на продукцията, в която е взела участие по това време. Въпреки че актрисата разказва в детайли случилото се, тя не разкри самоличността на своя принудител.

Впоследствие прокуратурата се самосезира, а в този момент от СРП прецизират, че даже да се одобри, че причинител е точно Юлиян Вергов, то въпросът попада в областта на частното обвиняване т.е. потърпевшият би трябвало да подаде тъжба в съда. 

По време на инспекцията с изключение на показанията на Димитрова, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. 

А от изключителна значимост били сведенията на Павлова, която е художник-костюми на сериала " Откраднат живот ", по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица. Тя опровергава декларираното от Диана Димитрова, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов, и по този начин в действителност се е трансформирала в директен очевидец на сцената.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР