Една от най-одумваните участнички в Ергенът е Габриела от Пловдив. Тя

...
Една от най-одумваните участнички в Ергенът е Габриела от Пловдив. Тя
Коментари Харесай

Ето как е изглеждала Габи от Ергенът преди корекциите

Една от най-одумваните участнички в Ергенът е Габриела от Пловдив. Тя се дефинира като Богиня и показва прекалено самочувствие, което резонно издразни феновете.

На всичкото от горната страна не скри, че има висок на стандарт на живот.

„ Не работя, виждам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, само че и това не е елементарно. Спират ме, заговарят ме, желаят фотоси. Такава хубавица, такава богиня – по какъв начин да я подминеш. Ако има по какъв начин, може би в Пловдив една статуйка да ми създадат, за какво не, мисля, че го заслужавам. Като отивам на плаж, на всички мъже им падат ченетата “.

В мрежата се завъртя фотография от неизвестен консуматор, който твърди, че е преди тя надалеч не е изглеждала по този начин и модификацията я е трансформирал като че ли е различен човек, пише petel.bg. 



Няма изцяло достоверни доказателства дали това е тя, въпреки че се вижда известна аналогия и не е невероятно измененията по тялото и лицето да са я трансформирали в това, което е сега. 

Открихме обаче нейна детска фотография, качена в личния ѝ Instagram акаунт. Личи си, че още от мъничка Габи е била сладко момиченце с обаятелен взор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР