Една от най-обсъжданите теми в тениса през последните дни е

...
Една от най-обсъжданите теми в тениса през последните дни е
Коментари Харесай

Мистерията е разгадана: Наоми Осака е бременна


Една от най-обсъжданите тематики в тениса през последните дни е отсъствието на Наоми Осака от Australian Open. Двукратната шампионка в шампионата отдръпна поръчката си за присъединяване без да разгласи съответна причина, като бе известно единствено, че не става дума за травма. Бившата №1 не е играла от септември, като доста почитатели и специалисти започнаха да се чудят дали тя въобще ще се завърне на корта.

Оказа се, че за неучастието ѝ в Австралия има причина. 25-годишната тенисистка разгласи, че чака първото си дете. Тя разгласява фотография от ехограф, съпроводена с публично изказване на британски и японски. От него стана ясно още, че тя има намерение да се завърне на корта при започване на идната година.

„ Последните няколко години бяха доста забавни, меко казано, само че разбрах, че животът би могъл да бъде най-забавен тъкмо в най-трудните моменти. Няколкото месеца, през които бях надалеч от тениса, ме накараха да оценявам и обичам още повече играта, на която отдадох живота си. Осъзнах, че животът е доста къс и не трябва да одобрявам нищо за даденост, защото всеки ден е благословия и премеждие. Очаквам с неспокойствие доста неща, като едно от тях е моето дете да гледа мачовете ми и да споделя „ Това е мама “. 2023 ще бъде година, която ще ми предложи голям брой житейски уроци и се надявам, че ще ви видя през идната, тъй като ще бъде в Австралия през 2024″ – написа двукратната шампионка на US Open.

Приятелят на Осака – рапърът Cordae, също разгласи новината в своите обществени канали.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР