Една от най-обсъжданите и най-скандалните теми – това е темата

...
Една от най-обсъжданите и най-скандалните теми – това е темата
Коментари Харесай

Помагало за жени: Мъжете и забраненото удоволствие

Една от най-обсъжданите и най-скандалните тематики – това е тематиката за аналния секс.

Защото е преобладаващо

Желанието на множеството господа за анален секс е подбудено от чувството за власт, което той им дава. Да, може да звучи териториално, само че фактът, че той управлява обстановката, в действителност прибавя няколко сантиметра върху пениса му и върху егото му.

Защото е проява на доверие

Мъжете мерят аналния секс с още един критерий – оня на доверието. Да пуснеш някого там, откъм гърба, значи да му вярваш безгранично, а за тях това е повече от огромния джакпот на лотарията.

Защото е тясно

Те са привлечени от тази анатомична област и заради още една „ тясна” причина. Вагиналният секс е приказен, само че от време на време в действителност размерът има значение. Мъжете с по-оскъдна неустрашимост компенсират с два типа секс. С оня, който ни оставя без черва от цялото боричкане и опитите да вкарат наличното в пъпа ни и с този, който все ги тегли към „ стегнатото” ни анално отверстие.

Защото е табу

В обществото витаят някакви безпочвени схващания, че мъж, който желае да прави анален секс с жена си безусловно има някакъв ляв уклон. Факт е обаче, че близо 90% от мъжете, съгласно международно изследване, са правили, вършат или желаят да вършат анален секс с половинката си.

Защото е мръснишко

Голата истина за мъжа, обичащ аналния секс, е простичка като изначалния ни инстинкт за корист на драго сърце. Той не е някакъв побъркан садист, нито пък гей. Той просто е мъж, който се любува на компанията на партньорката си и желае да изследва тялото й с прецизността на геодезист. Да посети нейните дълбини, включително и тези, които се доближават единствено и само, до момента в който съзерцава красивия й тил. Но и тъй като е ексцентрично, вълнуващо и сигурно ще докара до разтърсващо наслаждение.

Защото тя се дърпа!

Всичко, което е неразрешено, постоянно е забавно, по тази причина и е разбираемо, за какво мъжете се стремят да покорят този връх! И несъмнено, удоволствието е част от това. Вероятно тук играе роля и първичният мъжки блян към завоюване!

Защото няма заплаха от бебета

И един огромен плюс – няма причина за безпокойствие, тъй като няма заплаха от зачеване. Съответно, нищо не ги разсейва и тревожи по пътя на удоволствията

Факт: 25% от хетеросексуалните двойки вършат постоянно анален секс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР