Една от най-обичаните попфолк певици Емилия днес става на 42

...
Една от най-обичаните попфолк певици Емилия днес става на 42
Коментари Харесай

Емилия чукна 42: Живот пълен с радости, но и с тъга

Една от най-обичаните попфолк певици Емилия през днешния ден става на 42 години

Емилия е родена в фамилията на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; споделя се Даниела. Като дребна Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя споделя, че надали не е израснала по лечебните заведения. На 12-годишна възраст стартира да учи национално пеене при Живка Казакова и Димитър Колев.

След това продължава образованието си в Музикалното учебно заведение в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отхвърля, с цел да подпише контракт с музикална компания " Пайнер “. От димитровградската компания я утвърждават, макар че гласът ѝ е занемарен. Междувременно Емилия продължава образованието си в музикална паралелка в Димитровград и приключва през 2000 година

На 11 май 2008 година ражда първородния си наследник Иван. На 3 октомври 2016 година Емилия ражда щерка си Мира. На 21 юли 2018 година се омъжва за Жорж Башур, а на 10 февруари 2022 година му ражда щерка – Жоржина.

След като се раздели с бащата на децата си Иван и Мира - Коко Динев, тя е в постоянни връзки с Жорж Башур, от който е втората й дъщеричка, която е кръстена и на него.

Преди тя да се роди обаче Емилия и Жорж изживяха една от най-големите нещастия, когато в автомобилна злополука почина синът на Жорж от първия му брак - Феди.

По време на случая 19-годишният юноша карал с не повече от 110-120 км/ч, когато внезапно автомобилът, с тримата вътре, навлиза от изсъхнал път в влажен сектор. Феди губи надзор над автомобила поради аквапланинг. След удар в мантинелата колата стартира да се върти във въздуха. Феди и Жорж, които са били на предните седалки били с колани, а Емилия, която пътувала на задната седалка - без. Когато се свестила, тя била сама в автомобила.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР