Една от най-обичаните момичешки банди “Пусикет Долс” отново се качва

...
Една от най-обичаните момичешки банди “Пусикет Долс” отново се качва
Коментари Харесай

Пусикет Долс се завръщат, обявиха датите на турнето си

Една от най-обичаните момичешки банди “Пусикет Долс” още веднъж се качва на сцената.

“Много се вълнувам да ви споделя, че се върнахме, бейби! Турнето ни започва през април 2020 година! Билетите ще бъдат в продажба от неделя”, написа вокалистката на групата Никол Шерцингер в “Инстаграм”.

Засега в програмата на “кукличките” влизат девет концерта, всички на територията на Англия.
View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Nov 28, 2019 at 1:03am PST
“Пусикет Долс” се разпадна преди повече от десетилетие след клюки, че певиците са изтощени да бъдат в сянката на Никол Шерцингер. Сега някогашната другарка на Григор Димитров разкри същинските аргументи за тази разлъка. Тя показа, че персоналната й борба с булимията и битовият алкохолизъм на Джесика Сута са довели до разпадането на групата.

“Криех положението ми от света, тъй като ме беше позор. Когато се бориш със личните си демони и комплекси, не искаш да го споделяш с други хора. Благодарна съм, че съумях да се спася”, призна звездата пред “Сън”.

През същото време Сута се трансформирала в алхоличка. Танцьорката не крие, че животът на сполучлива попзвезда предизвикал неприятния табиет. Джесика също съумя да се възвърне и даже неотдавна се омъжи за приятеля си, с който се среща по време на рехабилитацията.

Първото осъществяване на възкръсналите “Пусикет Долс” ще бъде на финала на “The X Factor: Celebrity” през уикенда. Както е известно, Шерцингер е арбитър в риалити формата на Острова и желала точно там да бъде повторният им дебют. Единствено Мелъди Торнтън няма да се причисли към групата, състояща се от Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сута, Кимбърли Уаят и Никол Шерцингер.

Покрай новината за турнето Шерцингер призна, че е прекратила връзката си с някогашния ръгбист Том Еванс.

“Той е страховит, само че сега съм прекомерно заета за връзка. Отдавна се борим да съберем групата и положихме доста труд това да се случи. Последната година беше като временен интервал за мен и в този момент съм напълно фокусирана върху ориста си”, съобщи Никол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР