Една от най-обичаните британски изпълнителки Адел вече е разведена. Певицата

...
Една от най-обичаните британски изпълнителки Адел вече е разведена. Певицата
Коментари Харесай

Две години след раздялата Адел се разведе с мъжа си

Една от най-обичаните английски изпълнителки Адел към този момент е разведена. Певицата не е с половинката си Саймън Конеки от към две години, само че едвам в този момент раздялата им бе направена публична. Според информациите съглашението е подписано този четвъртък.

Адел и Саймън стартират да излизат през 2011 година, а пет по-късно подхващат и по-сериозна крачка в връзките си, като вземат решение да се оженят. Въпреки че на пръв взор наподобяват доста щастливи дружно, бракът им просъществува едвам три години и половина.

Двамата имат наследник на 8, който носи името Анжело. Именно поради него, още при раздялата си, те афишират, че ще запазят другарските си връзки и ще поделят дружно грижите за дребния.

„ Първото нещо, за което се договориха, беше шерването на родителските права. Оттогава диалозите вървят в посока на разделянето на финансите им по обективен метод “, споделя източник, непосредствен до някогашната двойка.

Твърди се, че по-голямата част от несъгласията са пристигнали точно при подялбата на благосъстоянието на Адел, което е почти 190 милиона щатски $, защото двамата не са имали съглашение преди брака.

Почти незабавно, след певицата и предприемачът оповестиха, че се разделят, тя бе въвлечена в нова връзка. Според слуховете, доста скоро по-късно Адел е почнала да излиза с рапъра Скепта. По това време той също таман е претърпял провал в връзките с предходната си половинка, от която има дъщеричка на две години.

Двамата постоянно са засичани дружно през последните две години и то освен в квартала в Лондон, в който са съседи, а и на други всемирски събития.

В последна сметка обаче нито един от тях не удостовери новината, като двамата и до през днешния ден настояват, че просто се срещат и нямат публична връзка.

Преди няколко месеца обаче Скепта се появи с извънредно скъпа златна верижка, за която се счита, че му е подарена от Адел. Според осведомени, цената а бижуто възлиза на 16 000 $.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР