Една от най-нашумелите родни продукции – Привличане стартира инициатива на

...
Една от най-нашумелите родни продукции – Привличане стартира инициатива на
Коментари Харесай

Фенове на киното гледат Николета от колите си

Една от най-нашумелите родни продукции – Привличане започва самодейност на колела. От началото на юли стартира лятното автокино, което ще обиколи градовете Разград, Русе, Велико Търново, Плевен, София, Перник, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас и Девня.

Прожекциите са от 23 ч., като подбраните места побират до 50-60 автомобила, а звукът се приема от радиото в колата на специфична периодичност, изписана на екрана. Една от изненадите във кино лентата е ролята на плеймейтката Николета Лозанова.

От премиерата си в края на февруари филмът е привлякъл над 105 хиляди фенове в киносалоните, като лентата съумя да събере 860 101 лева от билети. В основните функции на продукцията са Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев.

Режисьор на кино лентата е Мартин Макариев, оператор Иван Вацов, монтажист Никола Миленов.

Освен с съвременна визия, докосваща история, актуален разговор и доста смях, филмът може да се похвали с извънредно мощен саундтрак, в който вземат участие звезди от българската, само че и от интернационалната сцена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР