Една от най-красивите носителки на короната на Мис България Наталия

...
Една от най-красивите носителки на короната на Мис България Наталия
Коментари Харесай

Бременна ли е Наталия Гуркова? Миската показа коремче на ваканция в Пукет

Една от най-красивите носителки на короната на Мис България Наталия Гуркова наподобява е съумяла да сбъдне още една своя фантазия. Манекенката, която избра да живее в Южна Африка, от дълго време има проекти за трети правоприемник от брачна половинка си, а той май към този момент е на път, разбра HotArena.

Такива спекулации предизвика новата леко наедряла в талията форма на брюнетката . Какво друго с изключение на бебе би могло да се крие зад много необятните й рокли и блузи, гадаят фенове на дългокраката миска. 

Няколко фотоси на Гуркова от визитата й на остров Пукет, оповестени в персоналния й профил, провокираха много догадки. На фрагментите брюнетката и мъжът й се радват на първокласни разходки с яхти, шумни кабаретни стратегии, екзотична храна и гледки. На воаяжа съпрузите са сами - без наследниците си, съвсем като младоженци. Показвайки, че любовта им не е угаснала те се гушкат нежно и не стопират да демонстрират необятни усмивки. 
Един издайнически жест обаче сътвори усещането, че Наталия много е качила в корема и това не е от невъздържание с плодове.

На една от фотосите обичаният й мъж я е хванал нежно през кръста, поставяйки пръсти навръх корема й. Така акцентира, че формата му надалеч не е плоска, каквато е била постоянно. Всички тези знаци незабавно наведоха на мисълта, че тя май още веднъж ще става майка. Новината обаче не е доказана от хубавицата, която евентуално ще изчака да минат най-малко 4 месеца преди да проговори по тематиката.

Откакто преди 12 години напусна България, с цел да се омъжи за черногорския предприемач Джордже Михалевич, Наталия стартира да води много обран и загадъчен живот. Хубавицата избра да загърби кариерата си на модел и да прави първо бизнес, а по-късно и да гледа деца. Така последователно смени ролята на блестяща звездна дама с тази на брачна половинка. Редките й появявания на събития накараха доста от приятелите й да я ожалят, че се е трансформирала в обезверена брачна половинка, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР