Една от най-известните светски двойки в турския шоубизнес – актьорите

...
Една от най-известните светски двойки в турския шоубизнес – актьорите
Коментари Харесай

Обичана турска актриса разкри тайната за щастливия семеен живот 

Една от най-известните всемирски двойки в турския шоубизнес – актьорите Неслихан Атагюл и Кадир Доулу изгряха на корицата на списание In Style.

Неслихан Атагюл, прочула се у нас с ролята на Наре в телевизионната драма " Дъщерята на посланика “, се врече във безконечна честност на своя обичан Кадир на обилна гала в Истанбул през 2016 година. Днес двойката взе участие дружно новия турски сериал " В края на нощта “.

В изявление за изданието Неслихан и Кадир разкриха своята рецепта за благополучен фамилен живот, като в това време снимаха зашеметяваща фотосесия и видеоклип към нея.

Двойката на екрана и в живота показа, че постоянно се случва да е на противоположно мнение по разнообразни тематики, концепциите им постоянно се разграничават, само че съумяват да балансират особеностите на характерите си, което оказва помощ на сантименталната им връзка.

" Разбира се, намираме метод внесем пресен лъх в връзките си “, показа Кадир Доулу, а Неслихан Атагюл съобщи, че се радва на всеки нов ден, прекаран дружно със брачна половинка си.

Неслихан и Кадир, който са дружно от 9 години и неотдавна ще отпразнуват своята шеста годишнина като семейство, са безапелационни: " Ние сме упорита двойка “.

" Разбираме се доста добре с Кадир, забавляваме се, когато не сме съгласни един с различен. Познаваме се доста добре! Изглеждаме готино дружно и аз мога да беседвам се него защо си желая. Разбира, се приказваме и за сюжети и бизнес “, разкри Неслихан в своя медийна изява.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР