Една от най-известните пловдивчанки сподели кой всъщност е ключът към

...
Една от най-известните пловдивчанки сподели кой всъщност е ключът към
Коментари Харесай

Силвена Роу с уникални съвети как да преборим вирус и грип

 Една от най-известните пловдивчанки показа кой в действителност е ключът към преборването на който и да е вирус. Храната е най-важното нещо, гласи мотото на началник Силвена Роу. Според журиращата кулинарка доста е значимо каква храна ядем. Шеф Роу е безапелационна, че храната е най-голямото лекарство на света.

" Ако ядем вярно и здравословно, ние укрепваме имунната си система. Ако тя е мощна, няма по какъв начин какъвто и да е вирус да ни покоси. Много е значимо да се ядат чесън, джинджифил и лимон. Куркумата също бори грип ", споделя началник Роу.

Шеф Силвена Роу е измежду най-прочутите дами готвачи в международен мащаб. Освен че е факир в кухнята, началник Роу има и богати знания в областта на здравето. Самата тя нееднократно е споделяла, че единствено с помощта на вярното хранене е съумяла да избави и себе си и брачна половинка си от тежки болести, а благодарение на някои суперхрани стопирала дори стареенето на организма си и забавила настъпването на менопаузата. Силвена е родена в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР