Една от най-известните американски футболистки - вратарят на олимпийските шампионки

...
Една от най-известните американски футболистки - вратарят на олимпийските шампионки
Коментари Харесай

Хоуп Соло зад решетките: Шофирала пияна и с две деца в автомобила

Една от най-известните американски футболистки - вратарят на олимпийските шампионки от 2008 и 2012 година и златна медалистка от международното през 2015 година Хоуп Соло, беше арестувана поради шофиране в нетрезво положение.

Медиите зад Океана оповестяват, че автомобилът на някогашната футболистка е бил паркиран и засечен от минувач, който се е тормозил, тъй като шофьорката изглеждала " припаднала " на кормилото. По неофициални данни, колата не помръдвала цялостен час, макар че моторът работел.

Когато органите на реда се отзовали на сигнала, Соло оказала опозиция при ареста. Полицаите усетили миризма на алкохол, само че тя отказала тест с дрегер.

Бившата футболистка била откарана в сектора, където ѝ е била взета кръвна проба. Соло е пусната под гаранция и на 28 юни ще би трябвало да се яви пред съда. Обвиненията са за рисково шофиране в нетрезво положение, отричане на подпомагане при арест и малтретиране на деца.

Соло и някогашната звезда на американския футбол Джеръми Стивънс имат близнаци на 2 години, само че не се прецизира дали тъкмо те са били в автомобила.

Това не е първият скандал, в който се замесва някогашната футболистка. През 2014 година тя беше задържана поради домашно принуждение над сестра си и племенника си, а по-късно и за опасност и нахлуване над служител на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР